Als algemeen fysiotherapeut bij Fysiowymbrits lever je kwalitatieve fysiotherapeutische zorg door middel van het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten. Tijdens een werkdag wissel je de behandelingen in de behandelruimte af met individuele begeleiding van patiënten in de oefenzaal.

Fysiowymbrits heeft een gevarieerd aanbod patiënten en richt zich op acute, preventieve en ouderenzorg.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van een HBO diploma Fysiotherapeut en geregistreerd in het KRF register;

• Je bent BIG-geregistreerd;

• Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;

• Je bent parttime voor 16-32 uur beschikbaar;

• Ervaring met dossierregistratie in SpotOnMedics is een pré.

Wat bied jij ons?

Als startende of ervaren fysiotherapeut ben je bij ons op het goede adres. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling voor jou als fysiotherapeut. Je bent inzetbaar op verschillende locaties en minimaal 1 avond in de week.

Wat bieden wij jou?

• Werken binnen een jong, gedreven team

• Loondienst 16-32 uur

• Een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie die iedereen begeleid bij vragen of klachten over houding en beweging. In een veranderende gezondheidszorg met de trend waarin fysiotherapie praktijken zich steeds meer gaan specialiseren, willen wij zorg blijven bieden aan een brede patiëntengroep.

De hoofdlocatie is gevestigd aan de Dassenboarch in IJlst, nevenlocaties zijn Nij Ylostins in IJlst (ouderenlocatie), Scharnegoutum, Woudsend en Oppenhuizen. Je werkt standaard een aantal dagdelen op de hoofdlocatie, daarnaast op één of twee nevenlocaties. Het team van Fysiowymbrits bestaat uit 9 mensen, waarvan 7 fysiotherapeuten, 1 mensendieck therapeut en 1 administratief medewerkster.

Interesse?

Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Stuur voor 14 februari a.s. je CV en je motivatiebrief per email aan Fysiowymbrits via info@fysiowymbrits.nl of zie onze site voor meer informatie!