Oefeningen Fysiowymbrits ‘Lockdown Run’

Oefeningen

Blijf fit met onze 'Lockdown Run'

Helaas is de lockdown van 15 december verlengd tot 8 februari. Dit betekent voor Fysiowymbrits dat fysiofitness nog niet door kan gaan. Individuele behandelingen en medische trainingstherapie kunnen we gelukkig wel voortzetten. Voor vragen kunt u gerust telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Wij hopen dat iedereen in deze tijd actief blijft, middels wandelen, hardlopen, fietsen of via de eerder gestuurde challenge. Voor aankomende weken hebben we een lockdown run door IJlst, Woudsend, Scharnegoutum en Oppenhuizen uitgezet. Vanaf donderdag 21 januari komen de routes online en kom je uitdagende oefeningen tegen. Bij de aangegeven punten kun je een QR-code scannen en de oefening(en) uitvoeren. Geen QR-code scanner of geen mogelijkheid de route te volgen? Geen probleem, alle oefeningen van deze week staan onder het kopje oefeningen.

De route is voor jong en oud, volg de route met je gezin of met maximaal twee personen en houdt voldoende afstand van elkaar. Instappen kan op ieder punt van de route. De route blijft iedere week gelijk, de oefeningen variëren. Houdt voor informatie onze website en/of onze Facebook-pagina in de gaten.

IJlst

Woudsend

Scharnegoutum