Op vrijdag 8 oktober heeft Fysiowymbrits de entreevisitatie van het SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie) doorlopen. Onze praktijk is hierbij zeer positief beoordeeld. We zijn supertrots op dit resultaat!

Wat is het SKF?

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Toelating tot het SKF betekent de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren van het fysiotherapeutisch handelen en van praktijkvoering.

Enkele belangrijke punten waaraan de praktijk voldoet zijn:

  • De praktijk is met de kwaliteit van zorg bezig;
  • Wij werken aan inhoudelijke kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen;
  • De praktijk werkt doelmatig en maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk.

Fysiowymbrits staat al jaren voor het bieden van kwalitatieve fysiotherapeutische zorg. We richten ons op acute, preventieve, chronische en ouderenzorg. Door begeleiding van de fysiotherapeut blijven mensen langer vitaal en kunnen ze blijven participeren in de maatschappij. Daarnaast helpen wij mensen zelfredzaam te blijven, zodat zij hun persoonlijke mogelijkheden optimaal benutten.

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie die iedereen begeleid bij vragen of klachten over houding en beweging. Dit blijven we doen. En de kwaliteit wordt nu gewaarborgd door het SKF!